Werken bij K&J Centrum

K&J Centrum Kind- en Jongerencentrum staat voor kwalitatief uitstekend personeel en voor persoonlijke ontwikkeling. Wij schenken naast de ontwikkeling van jongeren ook aandacht aan de (persoonlijke) ontwikkeling van onze hulpverleners. Onze organisatie weet dat jij als medewerker een hele belangrijke schakel vormt, samen zorgen we dat wij ervoor elkaar zijn, wij zijn 1 team van management functie tot hulpverlener!

Wij staan altijd open om in gesprek te gaan over een functie als gz-psycholoog, ambulante hulpverlener, autismebegeleider, jongerencoach of stagiaire. Ben jij iemand die iedere dag het beste uit zichzelf haalt en zich herkent in onze kernwaarden? Stuur dan een mail met je CV en open sollicitatie naar info@kjcentrum.nl. Wij zorgen er voor dat je uiterlijk binnen 1 werkdag een reactie van ons ontvangt.

Stages en afstuderen

K&J Centrum biedt de mogelijkheid voor stages en projecten om af te studeren. Praktisch en diepgaand, op verschillende niveaus (MBO, HBO en WO) en voor diverse disciplines.

Waarom kiezen voor K&J Centrum?

  • Je krijgt de gelegenheid om uitgebreid kennis op te bouwen en te leren bij een veelzijdige werkgever.
  • Wij zijn altijd op zoek naar talent die volgens de DNA van K&J Centrum willen werken zonder daarbij hun eigen ik uit het oog te verliezen.

Interesse?

Als u interesse heeft in een baan bij K&J Centrum kunt dit sollicitatieformulier invullen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

K&J Centrum vind het belangrijk om verschillende doelgroepen een kans te geven. Wij nemen jongeren met een verstandelijke beperking en/of gedragsproblemen op in onze organisatie. Wij willen onze activiteiten bewust richten op de waarde van de mens, K&J Centrum zoekt daarin steeds opnieuw naar een zorgvuldige balans. Wij als organisatie willen hierover op een actieve en transparante manier verantwoording afleggen en een open dialoog voeren met haar opdrachtgevers.

K&J Centrum gaat zelfs nog een stapje verder en wil zich vooral richten op nieuwe marktkansen, groei en innovatie met winst voor de mens en de maatschappij.

Lopende projecten:

  • Wajongers in dienst
  • Investeren in projecten van instellingen